Advocaat Waalwijk

Silver Advocaten is het enige juiste adres voor diegene die zoekt naar een advocaat Waalwijk en omgeving. We hebben dus een advocaat beschikbaar voor Drunen, Vlijmen, Kaatsheuvel en omgeving Geen onderneming of instelling zit te wachten op juridische aangelegenheden, iedereen wil het liefst business as usual zonder rompslomp met wetten, regels, contracten en afspraken. De realiteit leert echter dat het normale zakendoen nou eenmaal altijd juridische aspecten met zich mee brengt. Blijft staan dat u zich er helemaal niet mee bezig hoeft te houden: Silver Advocaten vormt het juridische vangnet voor al uw zakelijke aangelegenheden. Wij gaan bij voorkeur een duurzame relatie aan met onze cliënten. Hoe langer de samenwerking des te groter het synergie-effect. Juist daarom hebben we twee speciale manieren van samenwerking ontwikkeld: Silver Los & Vast. Het zijn twee verschillende niveaus van samenwerking waarbij u op elk gewenst moment gebruik kunt maken van ons online kenniscentrum, vele modeldocumenten, telefonisch advies, incasso ondersteuning en overige diensten.

Advocatenkantoor Waalwijk

Vanuit ons advocatenkantoor in Waalwijk staan wij klaar voor cliënten in de wijde omgeving. Zo hebben we altijd een advocaat paraat in Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Kaatsheuvel en omgeving. We bieden u samenwerking gegoten in de vorm van twee unieke producten: Silver Los en Silver Vast. Beide producten leveren u een sluitend juridisch vangnet waardoor de rechtsbijstandsverzekering overbodig wordt. Keer op keer wordt bekendgemaakt dat we tegenwoordig over-verzekerd zijn, en op het gebied van rechtsbijstand kunt u daar nu iets aan doen. Die passieve verzekering mag u bij ons direct komen inruilen voor een proactieve juridische samenwerking.

Juridisch advies Waalwijk

Onze advocaat voor Waalwijk en omgeving staat voor u klaar, in de eerste plaats via ons online kenniscentrum en zo nodig ook fysiek in woord en daad. Kiest u voor juridisch advies en ondersteuning in Waalwijk en omgeving via de Silver Los samenwerking, dan kiest u voor een solide juridische basis waarbij u verwacht sporadisch aanspraak te moeten maken op onze kennis, documenten en advies. Silver Los is een verlengbare samenwerking van een jaar en biedt ieder opvolgende jaar weer die solide juridische basis tegen een bescheiden maandbedrag. U kunt dan bijvoorbeeld dagelijks gebruik maken van het online kenniscentrum. Daarin staan onder andere uitgebreide antwoorden op vragen als: 'Ik wil mijn werknemer ontslaan, wat nu?', 'Ik wil graag zekerheid dat ik betaald krijg, wat moet ik doen?' en 'Hoe zit het met met bestuurdersaansprakelijkheid?'. Silver Los biedt in dat jaar verder nog een aantal adviesproducten en adviesgesprekken zonder bijkomende kosten. Ook krijgt u korting op incassowerkzaamheden en andere juridische werkzaamheden. Met Silver Vast bieden we u een jaarlang nog uitgebreidere dienstverlening met onbeperkt telefonisch advies en toegang tot alle mogelijkheden van het online kenniscentrum, no cure no pay incasso dienstverlening en grotere korting op overige juridische werkzaamheden.

U kunt zich direct online aanmelden bij hét advocatenkantoor van Waalwijk voor Silver Los & Vast, waarna u bijvoorbeeld ook direct toegang heeft tot de online documentatie. We bieden u verder ook nog een dag kennismaking via de gratis Trial. Meer weten over Silver Advocaten? Bezoek dan eens onze website.

Silver | Advocaten is actief op de volgende rechtsgebieden

Ondernemingsrecht
- Geschillen tussen organen
- Koop en verkoop van ondernemingen
- Bestuurdersaansprakelijkheid
- Faillissementsrecht
- Procederen bij de rechtbank
- Procederen bij de Ondernemingskamer

Incasso
- Innen onbetwiste vordering
- Procederen bij de rechtbank
- Aanvragen faillissement
- Beslag leggen
Arbeidsrecht
- Arbeidsovereenkomst opstellen
- Arbeidsovereenkomst beëindigen
- Ontslag op staande voet
- Zieke werknemer
- Procederen bij de rechtbank

Huurrecht
- 7:209 BW Bedrijfsruimte
- Overige Bedrijfsruimte
- Huurcontracten opstellen
- Huurcontracten beëindigen
- Procederen bij de rechtbank
Contractenrecht
- Koopovereenkomsten
- Overeenkomsten van geldlening
- Zekerheidscontracten (pand, hypotheek)
- Overeenkomst van opdracht (dienstverlening)
- Overeenkomsten voor financiële dienstverlening
- Procederen bij de rechtbank

- Advocaat Waalwijk
- Advocatenkantoor Waalwijk
- Advocaat Drunen
- Advocaat Vlijmen
- Advocaat Kaatsheuvel
- Juridisch advies Waalwijk